Accident rutier între trei autovehicule, la Gâdinți

HomeActualitate

Accident rutier între trei autovehicule, la Gâdinți

Luni, 20 iunie, pompierii romașcani au fost solicitați, la ora 14:05, prin apel la 112, să intervină la un accident rutier în comuna Gâdinți, informează ISU Neamț. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane – trei bărbați și o femeie. Acestea au refuzat examinarea medicală și transportul la spital. Forțele au asigurat măsurile de prevenire împotriva incendiilor și au acționat pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier”, a precizat sergent major Clarisa Jinga, purtător de cuvânt al ISU Neamț. Conform IPJ Neamț, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma surpării podului peste râul Siret de la Luțca, din comuna Sagna, care a dus din nou la creșterea valorilor de trafic pe ruta ocolitoare de pe DN 15D, în localitatea Gâdinți, prefectul județului Neamț a solicitat ca în intersecția drumului național DN 15D cu drumul județean DJ 207D, din centrul acestei localități, să fie montat un semafor, pentru a fi evitate accidentele rutiere.

 

Foto: facebook / Radar Roman Oficial

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0