Accident rutier cu șapte victime, în localitatea Petru Vodă

HomeNeamt

Accident rutier cu șapte victime, în localitatea Petru Vodă

Duminică, 15 octombrie, la ora 12:37, pompierii nemțeni au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Petru Vodă, din comuna Poiana Teiului, informează ISU Neamț. Un conducător auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet și, ulterior, cu un autoturism ce circula din sens opus.

În cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier se aflau șapte persoane. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț (o ambulanță SMURD), Detașamentul Piatra Neamț (ambulanță SMURD TIM) și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț (Ceahlău, Borca și Tîrgu Neamț). Conform ISU Neamț, în urma impactului, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, un autoturism s-a răsturnat, iar celălalt a ajuns în șanț. La sosirea pompierilor, toate persoanele erau în afara autoturismelor.

„Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani se afla în stare de inconștiență, fiind preluat de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț. Celelalte șase persoane (trei bărbați de 18, 20 și 37 de ani, o femeie de 47 de ani și doi băieți de 10 și 17 ani) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ după care au fost transportate la CPU Tîrgu Neamț și CPU Bicaz. Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț, IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0