Prima paginăSocialPe scurt

Accident mortal la Teţcani

Dimensiune text

În seara zilei de 10 august, în jurul orei 22.15, pe DN 2, în afara localităţii Teţcani, la intersecţia DN 2 cu DJ 207 B, a avut loc un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce Constantin T., de 26 de ani, din Suceava, conducea un autoturism, cu direcţia Roman – Suceava, l-a surprins şi accidentat mortal pe Gheorghe D., de 58 de ani, din comuna Gherăeşti, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii, de la stânga spre dreapta sensului de deplasare a maşinii, fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Prinşi la furat porumb

În ziua de 9 august, în jurul orei 20.45, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Roman a surprins în flagrant minorii C. C., de 12 ani, S. M., de 13 ani, B. A., de 11 ani, D. A., de 13 ani, şi C. V., de 14, toţi din Roman, în timp ce sustrăgeau ştiuleţi de porumb de pe un teren agricol. În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Au cosit lucerna altuia

În ziua de 9 august, în jurul orei 8.30, Postul de Poliţie Ruginoasa a fost sesizat despre faptul că dintr-o tarla cultivată, ce aparţine unei societăţii agricole din comuna Ruginoasa, se sustrage lucernă de către două persoane necunoscute. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde i-au identificat pe Andrei L., de 24 de ani, şi pe Cosmin L., de 20 de ani, ambii din comuna Ruginoasa, care aveau într-un atelaj hipo lucernă verde, cosită din acea solă, pe care intenţionau să o transporte la domiciliu. Prejudiciul a fost recuperat şi predat unităţii păgubite. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

COMENTARII

WORDPRESS: 0