Accident cu cinci victime pe șoseaua Roman – Piatra Neamț

HomeActualitate

Accident cu cinci victime pe șoseaua Roman – Piatra Neamț

 

 

Duminică seară, 17 iunie, în jurul orelor 21, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au intervenit la un eveniment rutier, soldat cu victime, produs pe șoseaua carea leagă Romanul de Piatra Neamț, DN 15D, în zona localității Bârgăuani.

Conform IPJ Neamț, în urma primelor cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 39 de ani, din Vaslui, a condus un autoturism pe DN 15D – Bârgăuani şi nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un arbore, după care s-a răsturnat.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală atât a conducătorului auto, cât şi a două minore de 10 şi 11 ani, dar şi a două femei de 39 şi 40 de ani, toate din Vaslui, pasagere în autoturism. Toţi au fost transportaţi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză continua cercetările pentru vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Neamț.

Conform cadrelor medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț prezente la locul accidentului, șoferul a suferit policontuzii, cele două femei au suferit un politraumatism și un traumatism coloană dorso-lombară, respectiv traumatism coloană cervicală, iar cele două minore au suferit contuzie braţ şi antebraţ stâng, respectiv traumatism cranio-cerebral și traumatism umăr stâng, victimele fiind transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0