Prima paginăActualitate

A rămas fără locuință după ce a dat foc la hainele vechi

A rămas fără locuință după ce a dat foc la hainele vechi

Dimensiune text

 

Duminică, 23 august, în jurul orei 13:05, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Broșteni, din comuna Bahna, informează ISU Neamț.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, și pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Moldoveni, cu o autospecială pentru stingere. Incendiul se manifesta generalizat, la nivelul unei locuințe și la o anexă gospodărească.

„Incendiul a fost localizat și lichidat, în urma căruia au ars: acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, bunurile materiale aflate în interiorul locuinței, o anexă gospodărească, în suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, o autoutilitară, vegetaţie uscată pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați și 25 de metri liniari de gard din lemn. Proprietarul, în vârstă de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici, deoarece a suferit un atac de panică. Acesta a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise, după ce bărbatul a dat foc la deșeuri – haine vechi”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0