A murit în condiții suspecte

Un bărbat din comuna Pîncești a murit duminică, 12 februarie, în propria locuință.

 

 

În una din camerele casei a izbucnit un incendiu, iar fumul s-a dovedit a fi mortal pentru bătrîn. În jurul prînzului, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Roman au fost alertați să intervină în comuna Pîncești, satul Tălpălăi, pentru a stinge un incendiu izbucnit la casa lui Constantin P., în vîrstă de 64 de ani.

Pompierii au ajuns cu dificultate la locul incendiului, fiindcă gospodăria se află într-o zonă greu accesibilă, chiar și pe timp de vară. Echipajul a fost nevoit să meargă cîteva sute de metri pe jos pentru a ajunge la casa lui Constantin P., iar cînd a ajuns focul era stins, dar resturi de materiale textile încă fumegau.

În incendiu au ars o treime dintr-un pat și mai multe haine. Corpul neînsuflețit al bătrînului a fost găsit în camera alăturată.

La o primă examinare, medicii au presuspus că bărbatul de 64 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, în încercarea de a ieși din casă, dar cauza exactă a morții va fi stabilită după necropsie. Pompierii vor trebui să determine care a fost cauza producerii incendiului, fiindcă patul nu se afla lîngă sobă.

Între timp, polițiștii au deschis dosar penal de moarte suspectă, iar cercetările vor continua în funcție de rezultatul necropsiei și de raportul pompierilor.


COMENTARII

WORDPRESS: 0