Prima paginăActualitateRural

A ÎNCERCAT SĂ-ŞI IA ZILELE ÎNGHIŢIND HIPOCLORIT

A ÎNCERCAT SĂ-ŞI IA ZILELE ÎNGHIŢIND HIPOCLORIT

Dimensiune text

 

ambulanta21Miercuri, 16 martie, în jurul orei 13, cadrele medicale din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ au fost solicitate să intervină în localitatea Săbăoani, acolo unde o femeie a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Cadrele medicale de pe Ambulanţă ajunse la faţa locului au descoperit o femeie în vârstă de 36 de ani, având antecedente psihice, căreia i-au pus diagnosticul de tentativă de suicid prin ingestie voluntară cu hipoclorit. Femeia a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

„Femeia a fost adusă în Centrul de Primiri Urgenţe, prezentând arsuri severe pe esofag şi în stomac. S-a trecut la efectuarea unei endoscopii, care a arătat că esofagul şi stomacul au fost afectate de substanţe corozive. În acest moment, pacienta este internată pe secţia Chirurgie, fiind stabilă, dar sub supravegherea cadrelor medicale. Dat fiind faptul că la mijloc este vorba de o tentativă de suicid, se va cere şi un consult psihologic. Acum, prioritatea o reprezintă tratarea leziunilor”, a declarat doctor Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0