A încercat să păcălească anchetatorii

A vrut să fure pastă de dinţi din Neamţ
Romașcan arestat pentru săvârșirea unei noi infracțiuni, deși se afla sub control judiciar
13 persoane au ajuns în arest pentru că nu le-a plăcut controlul judiciar

Un bărbat de 25 de ani a fost pus sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, pentru mărturie mincinoasă şi obstrucţionarea justiţiei.

 

Bărbatul a fost depistat vineri, 1 mai, în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie municipiului Roman, împreună cu lucrătorii Biroului de Ordine Publică Roman.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în data de 30 martie, în jurul orei 14.00, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, o minoră de 16 ani, din Horia, a fost acostată de o tânără de 26 de ani, care, sub ameninţare, i-a sustras telefonul mobil, o pereche de cercei şi un inel, creând un prejudiciu de circa 250 lei. Poliţiştii au reuşit identificarea tinerei de 26 de ani, care ar fi păstrat telefonul sustras şi pe care l-ar fi folosit împreună cu concubinul ei, un bărbat de 25 de ani, din Roman”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Cercetările în cauză continuă pentru depistarea tinerei de 26 de ani, care se sustrage urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar bărbatul de 25 de ani a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunilor de obstrucţionarea justiţiei şi mărturie mincinoasă şi, ulterior, a fost pus sub control judiciar.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!