A început programul „Litoralul pentru toţi”

HomeSocial

A început programul „Litoralul pentru toţi”

 

litoral16De duminică, 15 mai, şi până pe 18 iunie, se derulează ediţia din acest an a campaniei „Litoralul pentru toţi”, în care românii pot beneficia de vacanţe pe litoral la preţuri reduse.

Asociaţia patronală a agenţiilor de turism (ANAT) din România a anunţat lansarea campaniei, cu precizarea că, în acest program, în Neamţ există o singură agenţie înscrisă – www.astour.ro. Perioada de desfăşurare a acestei ediţii este 15 mai – 18 iunie, cu posibilitatea de a fi prelungită. Sejurul minim este de 6 nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari de 6 nopţi, anunţă ANAT. În prezent, pe lista unităţilor hoteliere ce participă la ediţia de primăvară a acestui program se numără 41 de unităţi de cazare, de pe tot litoralul românesc, cu excepţia staţiunilor 2 Mai şi Vama Veche.

Un sejur de 6 nopţi în Mamaia – Constanţa – Eforie, timp de 6 nopţi, la un hotel de o stea, costă 205 lei/persoană, 235 de lei/persoană la un hotel de două stele şi în jur de 605 lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus. Preţurile sunt mai mici pentru staţiunile din sudul Litoralului, pentru un sejur de şase nopţi/persoană tarifele pornind de la 159 de lei, la un hotel de o stea, fără mic dejun.

Pentru cei care aleg varianta All Inclusive, cu trei mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, un sejur de cinci nopţi va costa între 765 de lei de persoană (la un hotel de trei stele) şi ajunge la 985 de lei de persoană (la un hotel de cinci stele).

 

Comentarii

WORDPRESS: 0