Prima paginăActualitate

A furat din biserică obiecte de cult în valoare de 25.000 de lei

A furat din biserică obiecte de cult în valoare de 25.000 de lei

Dimensiune text

 

 

O femeie de 38 de ani, reținută de polițiști, va fi prezentată miercuri instanței de judecată, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Conform IPJ Neamț, marți, 12 martie, poliţiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au reținut o femeie din Tîrgu Neamț, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. „În fapt, la data de 12 martie 2019, poliţiștii au fost sesizaţi de către un preot din Tîrgu Neamț despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în biserica unde este paroh și au sustras diverse bunuri. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind o femeie de 38 ani, din Tîrgu Neamț. Aceasta, în noaptea de 11 spre 12 martie, ar fi intrat în interiorul bisericii, de unde ar fi sustras obiecte de cult, în valoare de 25.000 de lei. După comiterea furtului, ar fi ascuns bunurile la domiciliu, de unde au fost recuperate şi predate de către polițiștii părţii vătămate”, informează IPJ Neamț.

Persoana în cauză a fost depusă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, urmând ca miercuri să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0