Prima paginăPolitica

A fost inaugurat sediul PLR Roman

Dimensiune text

Partidul Liberal Reformator are sediu în pietonal Ştefan cel Mare. Organizaţia de la Roman are 140 de membri, majoritatea începători în ale politicii.

Luni, 13 octombrie, Victor Barcan, preşedintele interimar al Partidului Liberal Reformator (PLR) Roman, în prezenţa preşedintelui interimar al PLR Neamţ, Ion Asaftei, şi a presei locale, a inaugurat sediul organizaţiei PLR Roman, care este situat în pietonal Ştefan cel Mare.

„După ce, săptămâna trecută, am inaugurat sediul filialei judeţene, în Piatra Neamţ, iar acum îl inaugurăm pe acesta de la Roman, vreau să ştiţi că activitatea noastră nu constă numai în inaugurări de sedii, ci, în paralel, ne desfăşurăm şi activitatea de consolidare organizatorică a PLR Neamţ. Totdată, promovăm cu consecvenţă personalitatea domnului Călin Popescu Tăriceanu, care participă în calitate de independent la alegerile prezidenţiale din România, iar PLR îl sprijină necondiţionat”, a declarat Ion Asaftei, preşedintele interimar al PLR Neamţ.

Organizaţia judeţeană a Partidului Liberal Reformator numără în jur de 1200 de membri, iar la aceste alegeri prezindenţiale şi-a propus susţinerea candidatului Călin Popescu Tăriceanu astfel încât să obţină un scor de 20-25 la sută.

„Organizaţia de la Roman are 140 de membri înscrişi şi alţi membri simpatizanţi, care au ajutat la strângerea a circa 900 de semnături pentru susţinerea domnului Tăriceanu în alegeri. Sunt mândru că am un birou de oameni tineri, competenţi, care au avut deschidere pentru această idee – liberal reformatoare. Dintre cei 19 membri ai biroului, doar trei au mai cochetat cu politica. La nivelul organizaţiei sperăm să vină cât mai multe persoane care să ne ajute la atingerea targetului, iar activitatea pe care o ducem să fie una benefică atât pentru oraş, cât şi pentru întreaga societate, la nivel naţional”, a spus Victor Barcan, preşedintele interimar al PLR Roman.

Până în acest moment, organizaţia PLR Roman are trei membri înscrişi care au făcut parte din Partidul Naţional Liberal, dar printre aceştia, conform preşedintelui interimar, nu se regăsesc nume sonore, cum ar fi Dorin Ursărescu, George Lazăr sau Nicolae Stan.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0