A doua ediție a Cupei Mariko la Tenis 10, în acest weekend, la Săbăoani

Home

A doua ediție a Cupei Mariko la Tenis 10, în acest weekend, la Săbăoani

 

 

La sfârșitul acestei săptămâni se va desfășura, la Săbăoani, pe terenul sintetic de tenis, a doua ediție a turneului de Tenis 10 Cupa Mariko. Turneul face parte din circuitul național Tenis 10 al Federației Române de Tenis și este sponsorizat de Schuco Izosmart și Hotel Mariko Inn Roman.

Înscrierile se fac online, pe site-ul Tenis 10 al Federației Române de Tenis, dar și la directorul de turneu, Simona Balan, instructor de tenis în cadrul TCM Roman.

Vineri, 27 iulie, vor începe la ora 9.00 partidele pentru categoria Roșu starter, iar la 10.30 cele pentru Verde starter. Sâmbătă, 28 iulie, de la ora 9.00 se vor disputa partidele pentru categoria Roșu avansați, de la 10.30 cele pentru categoria Portocaliu starter, iar de la 17.00 partidele pentru categoria Galben. Duminică, 29 iulie, de la ora 14.00 vor începe partidele pentru categoria Portocaliu avansați, iar de la 16.00 cele pentru categoria Verde. Ocupanții locurilor I, II, III și IV vor primi cupe, iar ceilalți medalii de participare. Toți jucătorii vor primi, de asemenea, overgripuri Wilson și diplome.

„Toate competițiile au o importanță aparte pentru copii, chiar și simpla participare la turneu le oferă acestora o valoare deosebită. Ei primesc încredere, optimism și curaj, sunt jucători de tenis. Mult succes copiilor!”, a afirmat directorul turneului Simona Balan.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0