97 de romașcani au acces în acest an la o locuință ANL

HomeActualitate

97 de romașcani au acces în acest an la o locuință ANL

 

 

Luni, 12 martie, Primăria Roman a publicat lista actualizată a solicitanţilor care au acces la o locuinţă ANL în anul 2018, în ordinea punctajului. Acces la acest program destinat tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani au 97 de romaşcani. Lista poate fi consultată pe site-ul Primăriei Roman, la acest link: http://www.primariaroman.ro/Anunturi/2018/03/2018-03-12_PUNCTAJE_ANL_2018.pdf.

În acest moment nu sunt libere locuințe destinate tinerilor, dar administrația publică local a făcut demersurile pentru construirea în Roman, în cartierul Vasile Lupu, a șase blocuri: două pentru tineri, câte unul pentru specialiștii ce lucrează în sistemul de educație și în cel de sănătate și două blocuri de locuințe de serviciu.

Persoanele care vor să depună contestație la prezenta listă au termen până la data de 19 martie 2018 să depună contestație, împreună cu documente justificative, la Birou Unic din cadrul Primăriei Roman. După soluţionarea contestaţiilor, lista finală cu solicitanţii şi punctajul obţinut de fiecare în parte va fi supusă dezbaterii în şedinţa de Consiliu Local.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0