9 dintre cele mai bune parfumuri pentru anul 2023

HomeAdvertorial

9 dintre cele mai bune parfumuri pentru anul 2023

Nimic nu se compară cu luxul unui parfum de excepție, cum ar fi un parfum Tom Ford sau un parfum Hugo Boss. Astăzi, ne vom concentra pe acesta din urmă.

Hugo Boss, cunoscut și sub numele de doar Boss, este un brand german de modă fondat în 1924 în Metzingen, Germania. Este numit după regretatul său fondator Hugo Boss. Astăzi, marca are în linia sa peste 100 de parfumuri atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Marca Boss a lansat primul său parfum în 1985, numit Boss Number One. Acesta a avut un succes considerabil, ceea ce a dus la alte câteva parfumuri pentru bărbați în anii 1980 și 1990.

Iată principalele noastre recomandări când vine vorba de un Hugo Boss parfum:

Hugo Boss Man

Hugo Boss Man este una dintre cele mai reușite lansări ale companiei, cu un parfum masculin, proaspăt și încrezător, pe care îl veți iubi. Se adresează bărbatului care este mereu în mișcare și care își depășește limitele.

Hugo Dark Blue

Dark Blue este un parfum Hugo Boss oriental, picant, care a fost lansat inițial în 1999. Este ideal pentru a fi purtat noaptea și în lunile mai reci ale anului.

Notele de vârf sunt portocală, ghimbir, grapefruit, lămâie și lime; notele de mijloc sunt mahon, chiparos, salvie, geraniu și cardamom; notele de bază sunt patchouli, benzoin, vetiver, cedru și vanilie.

Hugo Boss Bottled Infinite

Hugo Boss Bottled Infinite este un parfum de lungă durată care începe cu un pumn, apoi se calmează mai târziu. Acest parfum aparține categoriei lemnoase, aromatice.

Acest parfum este ceea ce se numește un „Aromatic Fougère” și a fost lansat de Boss în 2014. Cuvântul Fougère provine din franceză pentru „ferigă”, iar expresia a luat naștere în casa Houbigant în 1882.

Parfumierul lor a extras cumarina și a fost primul care a folosit-o într-un parfum. Cumarina se găsește în mai multe plante, inclusiv în fasolea tonka și miroase a iarbă proaspăt cosită.

Notele de vârf sunt mentă, grapefruit, frunze de violetă; notele de mijloc sunt ananas, scorțișoară și trandafir; notele de bază sunt labdanum, mătase albă și lemn de santal.

Energetic, masculin, revigorant, acest parfum este pentru „bărbatul încrezător, orientat spre obiective” Purtați-l cu moderație în timpul zilei, dar nu ezitați să îl folosiți mai mult noaptea pentru a avea un impact.

Hugo Boss Men’s Boss No. 6

No. 6 este unul dintre cele mai populare tipuri de parfum Hugo Boss. A fost lansat în 1996 și este ușor, plăcut și are un preț moderat, așa că îl puteți adăuga liniștit la colecția dvs. de parfumuri.

Parfumul este proaspăt, cu o bază caldă. Notele de vârf sunt măr și citrice; notele de mijloc sunt mai picante și mai florale și includ scorțișoară, cuișoare și pelargonium. Notele de bază adaugă lemn de santal, vetiver și cedru.

Men’s Boss No. 6 este versatil și proaspăt. Purtați-l în timpul zilei fără nicio reținere.

Hugo Boss Soul

Acesta a fost lansat în 2005. Hugo Boss Soul este un parfum de lungă durată, de chihlimbar și picant.

Notele de vârf sunt cardamom, piper, anason, mandarină și bergamotă; notele de mijloc sunt scorțișoară, lavandă, nucșoară și coriandru: notele de bază sunt vanilie, fasole tonka, chihlimbar, vetiver și mosc.

Nu este un parfum subtil, așa că purtați-l noaptea și pe vreme rece.

Element Hugo

Lansat în 2009, imaginea acestui parfum este actorul Jonathan Rhys Meyers.

Parfumul este descris în diverse moduri ca fiind atât „liniștitor, cât și răcoritor”. Are note de apă și citrice cu ghimbir și cedru. Notele de vârf sunt note de apă și citrice; notele de mijloc sunt ghimbir și coriandru, iar notele de bază sunt cedru și mosc.

„Pentru bărbatul urban care trăiește în element cu timpul său”. Purtați acest parfum în timpul zilei la birou pentru a fi liniștit și revigorat – și faceți același lucru și celor din jur.

Boss Bottled Night

Ați ghicit. Acesta este un parfum Hugo Boss de purtat noaptea. A fost lansat în 2010 și este intens, aromat, senzual și masculin. Notele de vârf sunt lavanda și mesteacănul; nota de mijloc este violeta; notele de bază sunt lemnul și mosc.

„Parfumul se adresează unui tânăr ambițios care își realizează obiectivele și se străduiește pentru noi provocări…”, cu Ryan Reynolds ca purtător de cuvânt.

Boss The Scent

Boss the Scent a fost lansat în 2015. După cum spune blurbul de marketing: „Încet, constant, tensionat, cu anticipare. Modul Boss de seducție este o artă care găsește un echilibru perfect între încredere și nonșalanță… O orchestrație magistrală a simțurilor.”

Parfumul este îndrăzneț și elegant, pentru bărbatul de astăzi. Notele de vârf sunt ghimbir, mandarină și bergamotă; notele de mijloc sunt lavanda și maninka; notele de bază sunt piele și note lemnoase. Un parfum atractiv la un preț atractiv. Pulverizați-l pentru o seară de întâlnire.

Hugo Boss The Scent Absolute

Acesta este unul dintre cele mai bune parfumuri din seria „Boss The Scent”. A fost lansat în 2019 și este condimentat, proaspăt, cu o bună rezistență și performanță. Începe cu picanteria acră, aproape lămâioasă a ghimbirului, cu o notă de mijloc de maninka fructată caldă. Nota de bază este vetiver.

Absolute este masculin și distinctiv, cu o aromă de fructe calde și eleganța virilă a vetiverului. Purtați-l atunci când doriți să impresionați pe cineva.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0