78 de romaşcani câştigători la Loteria bonurilor

Dimensiune text

Numărul persoanelor care îşi revendică premiul la Loteria bonurilor fiscale creşte de la o zi la alta, spre dezamăgirea câştigătorilor, care realizează că li se cuvine un premiu tot mai mic. Potrivit Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Neamţ, până luni, la ora 16.00, atunci când a fost făcută ultima raportare, 264 de persoane din judeţul Neamţ au mers la sediile serviciilor fiscale municipale din localităţi şi au depus un bon câştigător, iar 78 dintre aceştia erau din Roman.

Câştigătoare sunt persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la data de 7 februarie 2015, cu valori cuprinse între 6,00 lei şi 6,99 lei. Acestea se pot prezenta, până la data de 13 mai, la unităţile Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte, cumulativ, condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii, precum şi numărul de ordine).

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Datele de la nivel naţional arată că până luni, 20 aprilie, au fost depuse deja peste 9.000 de bonuri fiscale câştigătoare, ceea ce face ca premiul să fi ajuns la aproximativ 100 de lei pentru fiecare câştigător.COMENTARII

WORDPRESS: 0