Prima paginăActualitate

71 de persoane sancționate marți, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță

71 de persoane sancționate marți, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță

Dimensiune text

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au intensificat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, informează IPJ Neamț.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea Instituției Prefectului Neamț, în ultimele 24 de ore, peste 180 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, împreună cu celelalte instituții implicate, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivelul județului Neamț.

Au fost organizate opt acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate zonele aglomerate, restaurantele și localurile publice, centrele comerciale și mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 25 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 36 de mijloace de transport. Echipele de control au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei, pentru nerespectarea măsurile de protecție individuală.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0