70 de șoferi au rămas fără permis, în ultimele zile

HomeActualitate

70 de șoferi au rămas fără permis, în ultimele zile

În perioada 21-24 ianuarie, peste 600 de polițiști din cadrul IPJ Neamț au fost în teren pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. Cu această ocazie, au fost constatate 70 de infracțiuni, iar pentru neregulile în trafic, polițiștii au reținut 70 de permise de conducere, informează IPJ Neamț.

Polițiștii au intervenit, în ultimele zile, la aproximativ 180 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 70 de infracțiuni, dintre care 33 de infracțiuni contra persoanei și 26 de infracțiuni contra patrimoniului, 9 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 800 de sancțiuni contravenționale, marea majoritate dintre acestea fiind avertismente. Totodată, pe timpul activităților pentru prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Pentru abaterile rutiere constate au fost reținute 70 de permise de conducere, fiind retrase 24 certificate de înmatriculare.

În această perioadă au fost emise 2 ordine de protecție provizorii. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0