HomeReligie

70.000 lei pentru biserici din zona Romanului

În prag de sărbătoare, consilierii judeţeni au votat pentru alocarea de noi fonduri către unităţi de cult din judeţ. În şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ care a avut loc luni, 21 decembrie, consilierii au aprobat alocarea a 70.000 de lei către trei unităţi de cult. Astfel, s-au alocat 30.000 de lei pentru achiziţionarea de tablă pentru acoperişul bisericii din Oniceni, 20.000 de lei s-au dat bisericii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Roman, pentru lucrări de refacere a acoperişului, iar alţi 20.000 de lei s-au alocat Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, pentru lucrări de extindere a complexului administrativ. Această alocare de fonduri se adaugă la cei 900.000 de lei daţi către diferite biserici din judeţ, prin votul de săptămâna trecută.

În şedinţa extraordinară de luni au mai fost dezbătute proiecte referitoare la aprobarea prelungirii duratei de finalizare a unui proiect de interes judeţean şi a cheltuielilor neeligibile necesare în acest scop, aprobarea atribuirii unei licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public judeţean de persoane, aprobarea documentaţiei de atribuire pentru contactul de delegare prin concesiune a gestiunii unor activităţi componente ale serviciului de salubrizare din Zona 1, aprobarea unei asocieri cu oraşul Tîrgu Neamţ şi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru Drupo Neamţ SA, societate a CJ Neamţ.

Foto: Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Roman

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • mama omida 7 ani ago

    numai 70000? ce’o sa facem ca vor muri popii de foame ? nu mai au bani de benzina ptr masinile de lux !! mantii aurite…,,vai de capul nostru ,cata saracie !!