62 de romașcani au acces la o locuință ANL

HomeSocial

62 de romașcani au acces la o locuință ANL

 

Primăria Roman a publicat marți, 25 februarie, lista solicitanţilor care au acces la o locuinţă ANL în anul 2020. Acces la acest program destinat tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani au în acest moment 62 de romaşcani. Lista poate fi consultată pe site-ul Primăriei Roman, la acest link: https://primariaroman.ro/wp-content/uploads/2020/02/LISTA-SOLICITANTILOR-CARE-AU-ACCES-LA-O-LOCUINTA-A.N.L-DUPA-SOLUTIONAREA-CONTESTATIILOR.pdf.

În urma contestațiilor depuse după publicarea listei inițiale, la începutul acestei luni, numărul potențialilor beneficiar ai unei locuințe ANL în 2020 a crescut cu 11, de la 51. Lista finală cu solicitanţii şi punctajul obţinut de fiecare în parte va fi supusă aprobării într-o următoare şedinţă de Consiliu Local.

În acest moment nu sunt libere locuințe destinate tinerilor, dar administrația publică locală a făcut demersuri pentru construirea în Roman, în cartierul Vasile Lupu, a încă șase blocuri prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL): două pentru tineri, câte unul pentru specialiștii ce lucrează în sistemul de educație și în cel de sănătate și două blocuri de locuințe de serviciu.

Prezent, anul trecut, la Roman, în luna februarie, la predarea amplasamentul pentru construirea unui nou bloc de locuințe destinat specialiștilor din sănătate, ce se va ridica în cartierul Vasile Lupu, directorul general adjunct al ANL, Ciprian George Stan, a oferit asigurări că se vor aloca bani și pentru celelalte documentații realizate de către municipalitate pentru celelalte blocuri.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0