62 de persoane angajate pe loc la Bursa generală a locurilor de muncă

HomeEconomie

62 de persoane angajate pe loc la Bursa generală a locurilor de muncă

Vineri, 20 mai, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț a organizat, la nivel județean, Bursa generală a locurilor de muncă. Au participat 93 de agenți economici (43 la Piatra Neamț, 41 la Roman și nouă la Tîrgu Neamț), care au oferit 1.088 de locuri de muncă vacante.

Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă sunt: servicii (în meserii ca vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer), construcții (în meserii ca zugrav, zidar, fierar-betonist, dulgher, lăcătuș mecanic) și fabricarea articolelor de îmbrăcăminte. Cele mai multe locuri de munca au fost oferite în municipiul Piatra Neamț (634), următorul fiind municipiul Roman (375) și orașul Tîrgu Neamț (79). Au participat 762 de persoane, 386 la Piatra Neamț, 225 la Roman și 151 la Tîrgu Neamț.

„Ca urmare a acestei acțiuni, 62 de persoane au fost angajate pe loc, dintre care nouă cu studii superioare (un inginer automatist, un inginer mecanic, doi inginer constructori, un inspector resurse umane, un agent de asigurări, trei consilieri economici) și 214 au fost selectate în vederea încadrării”, a precizat directorul executiv al AJOFM Neamț, Rodica Popescu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0