Prima paginăActualitate

58 de șoferi au rămas fără permis din cauza vitezei, în acest weekend

58 de șoferi au rămas fără permis din cauza vitezei, în acest weekend

Dimensiune text

În zilele de 4 și 5 decembrie, poliţiştii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat acțiuni pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, informează IPJ Neamț.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 355 de sancțiuni contravenționale, potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, dintre care 264 pentru depășirea vitezei legale.

58 șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă, iar alte zece permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea altor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

De asemenea, au fost retrase șase certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale. Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat patru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0