Prima paginăEconomie

5.000 de metri pătrați amenajați la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, de la Secuienii Noi

5.000 de metri pătrați amenajați la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, de la Secuienii Noi

Dimensiune text

 

 

Elis Pavaje a deschis joi, 18 aprilie, la Fabrica de la Secuienii Noi, în cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din România. Evenimentul a avut loc în prezența a circa 100 de colaboratori din presă, distribuitori, montatori și arhitecți.

„Am atins la o vârstă a maturității, la 28 ani de la înființarea companiei, și ne bucură faptul că, după mulți ani în care a predominat interesul pentru latura funcțională,  acum produsele noastre sunt bine cunoscute și pentru caracteristici estetice, și pentru posibilitățile de amenajare pe care le deschid. Pe fondul cererii pieței și a dezvoltării gamei de produse, ultimii ani au adus o creștere semnificativă pe segmentul produselor din gama premium.  Acest showroom este al treilea showroom Elis Pavaje din țară și cel mai mare, în același timp”, a declarat Emil Goța, director general Elis Pavaje.

 

„Showroomul de pavele, borduri și produse pentru grădină de la Fabrica Elis Pavaje de la Secuienii Noi, județul Neamț, a fost gândit pentru a reprezenta o sursă de inspirație pentru amenajarea spațiilor exterioare, rezidențiale, comerciale sau publice”, a menționat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.

Odată cu reamenajare showroomului din Stoenești, Prahova, în 2016, a apărut ideea organizării unui concurs de idei, în colaborare cu studenții Universității „Ion Mincu din București”. După finalizarea primului proiect, reprezentanții companiei Elis Pavaje au avut o colaborare la fel de reușită cu studenții Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” din Iași, de această dată pentru amenajarea spațiului din fața fabricii de la Secuienii Noi. La concurs au participat nouă echipe și Elis Pavaje a acordat premii în valoare netă de 1.000 de euro. Concursul a vizat obținerea unor propuneri de amenajare a unui showroom de circa 5.000 de mp, care să includă idei pentru spații publice, idei pentru spații rezidențiale, parcare mașini și loc pentru biciclete. Un astfel de proiect de colaborare aduce beneficii atât studenților, care în urma concursului rămân cu un bagaj consistent de informații practice despre produse pe care le vor folosi în experiența ulterioară, cât și companiei, beneficiul fiind idei creative, neîncorsetate de limitările experienței practice.

„Dorim să oferim clienților noștri idei noi pentru amenajarea spațiilor, fie că e vorba de alei, curte, terasă, amenajări în pantă, garduri sau ziduri. În cei 5.000 de metri pătrați amenajați de la fabrica Elis Pavaje de la Secuienii Noi puteți găsi toate produsele din gamele Premium și Standard Elis Pavaje, inclusiv produse pentru grădină, precum: jardiniere, focare, bănci”, a mai adăugat Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje.

Showroomul Elis Pavaje de la fabrica Secuienii Noi, județul Neamț, reprezintă ultima etapă a investiției de 10 milioane de euro în cel de-al treilea punct de lucru al companiei. La această fabrică se produc pavele și borduri, pe o linie integral automatizată; de asemenea, a fost instalată și o linie de producție de tuburi din beton. Suprafața amenajată este de 50.000 de metri pătrați, iar în punctul de lucru lucrează 52 angajați, în departamentele producție, logistică, vânzări.

Patru fabrici Elis Pavaje, din 2019

Înfiinţată în 1991, în Petrești, județul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are în prezent trei unităţi de producţie, iar în a doua parte a anului urmează să redeschidă cea de-a patra fabrica, retehnologizată, în Vințu de Jos, județul Alba. La finalizarea acestui demers, urmează să asigure un volum total de circa 20.000 de metri pătrați de pavaj pe zi. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba),  Stoeneşti (Prahova) și Secuienii Noi (Neamț).

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0