Prima paginăActualitate

48 de șoferi și-au pierdut permisul, din cauza vitezei

48 de șoferi și-au pierdut permisul, din cauza vitezei

Dimensiune text

 

 

În acest weekend, polițiștii au acționat pentru combaterea excesului de viteză, prima cauză generatoare de accidente rutiere, de la nivelul județului Neamț.

În continuarea acțiunilor de săptămâna trecută, polițiștii nemțeni au fost angrenați în acest weekend în misiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptată, ce constituie prima cauză generatoare de accidente rutiere, la nivelul județului Neamț. Astfel, activitățile au fost desfășurate pe raza întregului județ, iar 393 de conducători auto au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză pe un anumit tronson de drum. Totodată, pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime admise, au fost reținute 48 de permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

„Reamintim faptul că, de la începutul anului și până în prezent, principalele trei cauze generatoare de accidente rutiere în județul Neamț sunt viteza excesivă sau neadaptată, abaterile săvârșite de bicicliști/pietoni și neacordarea de prioritatea vehiculelor”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0