Prima paginăActualitate

46 de vitezomani au rămas fără permis, în acest weekend

46 de vitezomani au rămas fără permis, în acest weekend

Dimensiune text

Timp de trei zile, polițiștii rutieri au verificat respectarea normelor legale care reglementează circulația pe drumurile publice, informează IPJ Neamț.

În perioada 5 – 7 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au acţionat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice din judeţul Neamţ.

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, dintre care 132 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 66 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 55 de permise de conducere, dintre care 46 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, trei pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi șase pentru nerespectarea altor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

Totodată, au fost retrase nouă certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale.

Pe parcursul activității, polițiștii au constatat trei infracțiuni pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și două infracțiuni de altă natură, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0