37 de nemțeni admiși în școlile de agenți de poliție, după concursul din ianuarie

HomeSocial

37 de nemțeni admiși în școlile de agenți de poliție, după concursul din ianuarie

 

 

În urma examenului final, testul scris, susținut în data de 20 ianuarie de către cei care au fost promovați la celelalte probe, 37 de nemțeni au fost admiși în unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Anul trecut, Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat locurile de școlarizare la unitățile de învățământ, iar persoanele interesate de cariera de polițist s-au putut înscriere pe cele 1.600 de locuri la școlile de agenți de poliție. Locurile la instituțiile de învățământ, care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne au fost comune pentru femei și bărbați, iar durata de școlarizare a fost scurtată la un an de zile.

La finalul înscrierilor pentru aceste locuri, la nivelul IPJ Neamț au fost înregistrate 311 cereri de la persoanele interesate, iar 37 de nemțeni au promovat în vederea admiterii la unitățile de învățământ. Dintre aceștia, 34 au optat pentru Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, iar trei pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

„Elevii încadrați sunt așteptați, la sfârșitul acestui an, în rândul polițiștilor din cadrul IPJ Neamț, unde vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de tutelă, urmând a contribui în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea”, informează IPJ Neamț.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0