31 de posturi scoase la concurs de IPJ Neamț, din sursă externă

HomeActualitate

31 de posturi scoase la concurs de IPJ Neamț, din sursă externă

Joi, 30 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a anunțat că scoate la concurs, prin încadrare directă, un post de ofițer de poliție și 30 posturi de agenți de poliție. Înscrierile se fac online, după validarea acestora, candidații urmând a parcurge două probe, una practică și una teoretică, funcție de posturile pe care se candidează.

Înscrierile se fac on-line, până pe 12 iulie, inclusiv în zilele nelucrătoare, cu excepție în ziua de 12 iulie, când înscrierea se realizează până la ora 16.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile structura de securitate, comunicații și informatică, ordine publică, reținere și arest preventiv. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 8-29 august, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă, iar la data de 3 septembrie va fi desfășurată proba scrisă, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0