Prima paginăActualitate

30 de zile de arest preventiv pentru romașcanul care a tâlhărit un copil

30 de zile de arest preventiv pentru romașcanul care a tâlhărit un copil

Dimensiune text

Miercuri, 25 august, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr de 22 de ani, din Roman, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, informează IPJ Neamț.

În fapt, marți, 24 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un minor de 13 ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. „Din primele cercetări a reieșit că în timp ce minorul se afla pe o stradă din municipiul Roman, un tânăr de 22 de ani i-ar fi solicitat banii pe care acesta îi deținea asupra sa. Deoarece minorul a refuzat înmânarea sumei de bani, tânărul, prin smulgere, i-ar fi sustras un telefon mobil. Persoana în cauză a fost identificată și condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Totodată telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, după care a fost prezentat instanței, care miercuri a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25 august 2021 şi până la data de 23 septembrie 2021, inclusiv, a inculpatului Sîn Vasile Alexandru Gabriel, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie (…). Executorie (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare (…)”, se arată în încheierea dispusă miercuri de Judecătoria Roman.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0