Prima paginăActualitate

30 de zile de arest preventiv pentru romașcanul acuzat de tâlhărie

30 de zile de arest preventiv pentru romașcanul acuzat de tâlhărie

Dimensiune text

 

Luni, 31 august, un bărbat de 34 de ani, din Roman, reținut de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea liniștii și ordinii publice, a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, informează IPJ Neamț.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au reținut pentru 24 de ore bărbatul de 34 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea liniștii și ordinii publice. „Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 29 august a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce o tânără de 25 de ani, se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Roman, a fost acostată și deposedată, prin amenințarea cu un obiect ascuțit tăietor, de telefonul mobil de către un bărbat de 34 de ani, din Roman. La data de 30 august a.c., în urma activităților de cercetare și documentare desfășurate cu operativitate de polițiști, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea liniștii și ordinii publice, după care, luni, Judecătoria Roman a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31 august 2020 şi până la data de 29 septembrie 2020, inclusiv, a inculpatului Indian Ionuţ-Gabriel, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor concurente de tâlhărie calificată  (…) şi tulburare a ordinii şi liniştii publice (…). Executorie (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare (…)”, se arată în încheierea dispusă de Judecătoria Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0