Prima paginăActualitate

30 de zile de arest preventiv pentru bărbatul din Roman bănuit de tâlhărie

30 de zile de arest preventiv pentru bărbatul din Roman bănuit de tâlhărie

Dimensiune text

 

Joi, 16 iulie, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 47 de ani, din Roman, bănuit de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

În fapt, miercuri, 15 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 71 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost ajuns din urmă de o persoană necunoscută care, prin acte de violență, i-a sustras suma de 400 de lei.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 20.40, bărbatul a plecat de la o societate comercială, iar în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost urmărit de un alt bărbat care l-ar fi ajuns din urmă, lovindu-l cu pumnul în zona capului. În acel moment, persoana vătămată s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut și ar fi fost deposedată, prin acte de violență, de suma de 400 de lei. Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiști a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 47 de ani, din Roman”, informează IPJ Neamț.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, după care Judecătoria Roman a dispus joi arestarea preventivă a bărbatului din Roman, pentru 30 de zile.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă (…), dispune arestarea preventivă a inculpatului Blăjuţ Ioan, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16 iulie 2020 şi până la data de 14 august 2020. Executorie (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare (…)”, se arată în încheierea Judecătoriei Roman.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0