Prima paginăActualitate

30 de șoferi au rămas duminică fără permis, din cauza vitezei

30 de șoferi au rămas duminică fără permis, din cauza vitezei

Dimensiune text

Duminică, 3 octombrie, în intervalul orar 14.00 – 19.00, la nivelul județului Neamț, polițiștii Serviciului Rutier au continuat și intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, informează IPJ Neamț. Pe DN 2 – E 85, acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 118 sancțiuni, în valoare de aproximativ 65.000 de lei, dintre care 85 pentru depășirea limitei legale de viteză. 30 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă, iar alte patru permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea unor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce. Starea tehnică a vehiculelor a fost vizată de polițiști, fiind retrase astfel cinci certificate de înmatriculare.

Pe perioada desfășurării acțiunii, pe raza județului Neamț, nu a fost înregistrat nici un eveniment rutier grav, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0