3 Sud Est, în concert la Restaurantul „Excelsior” din Roman

HomeTimp liber

3 Sud Est, în concert la Restaurantul „Excelsior” din Roman

 

Una dintre cele mai îndrăgite trupe de muzică ale finalului anilor ’90 și a începutului anilor 2000, 3 Sud Est, va fi prezentă în Roman în această primăvară, unde va oferi fanilor un concert la Restaurantul „Excelsior” al Hotelului Roman. Concertul va avea loc duminică, 22 martie, de la ora 20.

„Vino să faci parte din visul unei generații! Te invităm să trăiești bucuria unui concert extraordinar la 20 de ani de la lansarea super hit-ului «Amintirile». Iubitorii muzicii vor savura un altfel de concert 3 Sud Est, pentru care faimoasa trupă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cele peste două decenii de carieră muzicală. Biletele se găsesc în incinta Restaurantului «Excelsior» sau online pe site-ul www.iabilet.ro! Rezervări: 0756.353.394. Locurile sunt limitate!”, este invitația adresată de organizatori.

Adevărat fenomen muzical, trupa 3 Sud Est s-a format în anul 1997. La o lună de la înființare, 3 Sud Est lansează single-ul „Ai plecat”, un hit absolut care a stat în fruntea topurilor muzicale și playlist-urilor din discoteci nu mai puțin de un an. În scurt timp, cei trei componenți ai săi, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, au fost numiți „Regii muzicii dance”, iar piesele lor au jucat un rol hotărâtor în evoluția muzicii în România. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul, „De ziua ta” sau „Amintirile”, cea mai de succes piesa a celor trei. După 11 ani de activitate, zeci de hituri și premii, trupa se desființează, însă, în 2014, hit-maker-ii 3 SudEst se reunesc și lansează noi hituri, se arată în prezentarea trupei de pe pagina casei de discuri Cat Music.

Restaurantul Hotelului Roman a fost redeschis la finalul lunii noiembrie a anului trecut sub noul brand, Restaurantul „Excelsior”, eveniment urmat, de Ziua Națională, și de redeschiderea cramei hotelului, sub numele de „Crama Mușatinilor”. Periodic, Restaurantul „Excelsior” va fi gazda unor spectacole de muzică ori stand-up comedy.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0