Prima paginăEconomie

200 de noi locuri de muncă la depozitul Lidl. CV-urile pot fi depuse și în holul primăriei

200 de noi locuri de muncă la depozitul Lidl. CV-urile pot fi depuse și în holul primăriei

Dimensiune text

 

 

Compania Lidl deschide cel de-al cincilea depozit din România la ieșirea din Roman spre Iași și caută să angajeze peste 200 de persoane. Locurile de muncă nou create sunt atât pentru zona operațională, cât și pentru cea administrativă, centrul logistic de la Roman urmând să aprovizioneze aproximativ 50 de magazine Lidl.

„Primăria municipiului Roman sprijină această campanie de recrutare de forță de muncă, astfel încât o cutie special dedicată colectării CV-urilor se găsește în holul principal al Primăriei municipiului Roman, o cutie fiind amplasată și în depozitul Lidl. Evenimentul de recrutare va avea loc pe 8 și 9 februarie. Persoanele interesate pot suna și la numărul de telefon 0759.209.991 pentru a primi mai multe detalii sau pot accesa adresa www.jobdepozit.ro”, informează reprezentanții municipalității.

Pe lângă varianta de lăsa un CV în urna amplasată în holul primăriei, pentru a se angaja la depozitul Lidl din Cordun potențialii angajați pot să trimită CV-ul la adresa: recrutare.roman@lidl.ro, să îl depună la depozitul Lidl din Cordun (E85/DJ 201c, jud. Neamț, România) sau să sune la numărul de telefon 0759 209 991 pentru a obține mai multe detalii. Acestea sunt disponibile și aici.

Retailerul Lidl va organiza un eveniment dedicat recrutării potențialilor angajați pentru depozitul de la Cordun pe 8 și 9 februarie, în incinta noului depozit, începând cu ora 09:00.

Ce salarii se oferă

Conform reprezentanților Lidl, salariile de pornire pe care retailerul le oferă potențialilor angajați sunt de 3.050 lei brut pentru jobul de Lucrător în depozit (în echipele de Intrare marfă, Pregătire și Ieșire marfă) și 3.480 lei brut pentru cel de Stivuitorist. „Aceste salarii, cele mai mari din retail raportat la aceste posturi, vor crește odată cu vechimea în companie. În plus, jobul la depozitul din Cordun presupune și numeroase beneficii: asigurare de viață, asigurare privată de sănătate, tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, transport gratuit până la depozit, reducere la abonament fitness, tichete Lidl cadou de Paște și de Crăciun și pachete sau vouchere Back to school pentru colegii care au copii în ciclul școlar primar și gimnazial”, precizează un comunicat al reprezentanților Lidl.

Jobul de Lucrător în depozit înseamnă numărarea produselor, transportarea paleților pe benzile de încărcare și descărcare, participarea la realizarea inventarelor și  aplicarea principiilor de igienă. Postul de Stivuitorist poate fi obținut doar dacă potențialul angajat deține un atestat ISCIR. Stivuirea și coborârea paleților, prelucrarea cererilor de stivuire venite din partea departamentului Pregătire marfă, transportarea produselor sosite în depozit către locurile de depozitare alocate figurează în fișa postului de Stivuitorist.

Contribuții importante la bugetele locale

Construcția unui nou depozit logistic Lidl înseamnă pentru economia locală nu doar creșterea numărului locurilor de muncă disponibile pentru comunitate, ci și o contribuție importantă la bugetul local.

„În fiecare an, pentru fiecare magazin Lidl plătim impozite în valoare totală de aproape 55.000 de lei. În 2016, valoarea totală a impozitelor plătite pentru cele patru magazine ale noastre din județul Neamț s-au ridicat la 273.347 de lei. Astfel, cu fiecare nouă unitate Lidl construită în județ, putem contribui tot mai mult la bugetul local, în folosul comunității”, precizează reprezentanții Lidl.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0