Prima paginăActualitate

199 de candidați susțin sâmbătă proba scrisă a concursului de încadrare directă a agenților de poliție

199 de candidați susțin sâmbătă proba scrisă a concursului de încadrare directă a agenților de poliție

Dimensiune text

 

masina politie 680x365Sâmbătă, 19 noiembrie, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de agenți de poliție de ordine publică, rutieră și transporturi, din Poliția Română.

La nivelul IPJ Neamț, 199 de candidați au fost admiși în urma susținerii probelor de evaluare psihologică, medicală și sportivă. Aceștia sunt programați pentru susținerea testului scris sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 10.00. Candidații care au optat pentru posturile de agenți de poliție din mediul rural sunt planificați pentru a susține examenul în sala de mese a Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, candidaţii înscrişi pentru posturile de agent de poliţie-conductor câini vor susţine examenul în sala de festivităţi a Colegiului Tehnic

„Gheorghe Cartianu”, candidații care au optat pentru posturile de agenți de poliție din mediul urban sunt planificați pentru a susține examenul în sala de mese a Colegiului Naţional de Informatică din Piatra Neamț. La sediul IPJ Neamţ vor susţine examenul doi candidaţi, cel pentru postul de agent de poliţie rutieră şi cel pentru postul de ofiţer, prin reîncadrare. Evidenţa nominală a candidaţilor şi programarea acestora pe sălile de concurs se regăseşte pe site-ul IPJ Neamţ http://nt.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.

„Celor care nu vor fi prezenți la ora 9.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați «neprezentat», indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba. Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport. În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea. Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare. Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă. Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00. Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

COMENTARII

WORDPRESS: 0