Prima paginăRoman

155 de locuri de parcare în Roman sunt scoase la licitaţie

Dimensiune text

Joi, 22 noiembrie, de la ora 17, în sala mare a Primăriei Roman va avea loc o nouă licitaţie pentru adjudecarea a 155 de locuri de parcare situate în diverse zone ale oraşului.

 

 

Administraţia locală scoate la licitaţie 22 de locuri de parcare situate în zona blocului 10A de pe strada Smirodava şi a blocului 7 de pe strada Ecaterina Teodoroiu, 25 de locuri de parcare situate în zona blocului 46 de pe bulevardul Republicii, 13 locuri de parcare aflate între blocurile 41 şi 43 de pe bulevardul Roman Muşat, 21 de locuri de parcare situate în zona blocului 4 de pe strada Smârdan şi a blocului 23 de pe strada Cuza Vodă, precum şi alte 74 de locuri de parcare situate pe strada Dobrogeanu Gherea, pe tronsonul cuprins între străzile Mihail Kogălniceanu şi Cuza Vodă.

Cererile şi toate actele necesare în vederea participării la licitaţie se depun la ghişeul Compartimentului Administrare Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Roman, situat la etajul I, începând de joi, 15 noiembrie, şi până miercuri, 21 noiembrie. În cazul în care nu se adjudecă toate locurile de parcare, procedura se va repeta în fiecare zi de joi, de la ora 17.00, în sala mare a Primăriei, până la epuizarea tuturor locurilor.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • ioana 9 ani

    Si ce acte sunt necesare?

  • Din foame de bani, cei de la plimbarie scot la inchiriat orice spatiu. Priviti pe Libertatii: au tuflit sens unic ca sa nu ai doara capul si au marcat locuri de parcare pe ambele parti ale carosabilului. Locuri destul de stramte pentru soferi, care te pun la multe manevre (dau ei carburantul sau o reducere ceva?), spatii prost gandite si facute hei-rupist. Din ciclul cap ai, minte iti mai trebuie. Ori merg pe principiul lasa-i sa se bata ca si chiorii intre ei, sa curga sudalme si acuze. Asa, intre vecini. iar cateva, cu dedicatie pentru cine se stie de la institutia bugetara. Apropo, conasilor, avem si acoperisuri de bloc. Pe cand le veti inchiria pentru parcari supraetajate? Si vis a vis de parcarile existente: la multe dintre ele aproape s-a sters numarul. Cine are obligatia de a reface numerele pe asfalt? Tot noi, care va dam cel putin 100 de lei pe o palma de asfalt? Hai, la munca si mai ales, folositi un creier. Unul bun.