Prima paginăEconomie

108 locuri de muncă pentru romașcani

108 locuri de muncă pentru romașcani

Dimensiune text

 

 

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) Roman oferă romaşcanilor, pentru săptămâna aceasta, 108 locuri de muncă.

În industrie sunt disponibile 82 de locuri de muncă, pentru meseriile de: confecționer asamblor articole textile (15), muncitor necalificat (57), operator-confecţioner industria de îmbrăcăminte (10).

În construcţii, agricultură și silvicultură sunt disponibile șapte locuri de muncă, pentru meseriile de: coordonator tehnic (1), muncitor necalificat în construcții (6).

În comerţ, servicii și alte activități sunt disponibile 19 locuri de muncă, pentru meseriile de: ambalator manual (2), animator socio-cultural (1), asamblor termopan (2), economist (1), educator în unități persoane cu handicap (1), frezor universal (1), instalator rețele tehnico-sanitare și de gaz (2), lăcătuș mecanic (2), muncitor necalificat (1), sudor (3), tâmplar universal (2), vânzător (1).

Pentru această săptămână, în judeţul Neamţ sunt disponibile 388 de locuri de muncă. Date suplimentare despre locurile de muncă pot fi obţinute de la sediul ALOFM Roman, de pe strada Olteniei, telefon 0233.743848.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0