„Tiribam Tiribum: Ai în plus o carte – dă-o mai departe!”

Singurul spectacol muzical şi educativ pentru copii
„ Ai în plus o carte – dă-o mai departe!”

29, aprilie 2012, ora 11.00, Andreea Paul te invită la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamț la spectacolul „Tiribam Tiribum: Ai în plus o carte – dă-o mai departe!”

 

Intră în joc! Intră gratuit la spectacolul Zurli dăruind o carte citită de tine. Gîndește-te ce carte ai citit și merită să se bucure de fantezia și învățătura ei și altul ca tine. Zurli ia cartea ta și o dă mai departe grădiniţelor şi caselor de copii. Acolo unde este nevoie de carte. Copiii noştri vor învăţa astfel să fie generoşi şi să dăruiască şi altor copii cărţi pe care ei le cunosc deja.

Cărţile pe care le vom aduna în Piatra Neamț vor merge la mai multe grădiniţe din judeţul Neamț.

Dai „leapșa” și faci un gest important pentru mintea și sufletul celui lipsit. Cum să nu susțin acest eveniment în viața noastră a tuturor?! Din suflet.

 

Evenimentul face parte din Campania derulată la nivel naţional prin intermediul căreia ne propunem să ducem către toţi copiii, singurul spectacol muzical şi educativ dedicat lor: „Tiribam Tiribum”, pus în scenă de Trupa Zurli.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta până la de zece ani. Intrarea este gratuită.  Invităm toţi copiii participanţi să aducă câte o carte de poveşti sau de colorat.

 

Andreea PAUL

Consilier de Stat al Primului Ministru, Guvernul României


COMENTARII

WORDPRESS: 0