Articol publicat în data de: mar, 08 Noi 2016Un milion de buletine de vot pentru nemțeni

 

alegeri22Marți, 8 noiembrie, conducerea Prefecturii a participat la videoconferinţa condusă de ministrul Afacerilor Interne, Ioan Dragoş Tudorache, pe tema organizării alegerilor parlamentare. La nivelul judeţului Neamţ, până în prezent, au fost realizate toate activităţile din calendarul alegerilor. Totodată, prin procedura de achiziţie publică, a fost contractat serviciul de tipărire a celor 1.040.000 buletine de vot  cu firma SC Tipo Lidana din Suceava.

„Miercuri, 9 noiembrie, va avea loc tragerea la sorţi a stabilirii ordinii în care se tipăresc numele candidaţilor pe buletinele de vot. Imediat după ce va fi stabilită ordinea candidaţilor, va fi demarată activitatea de realizare a machetelor buletinelor de vot, care după ce vor fi finalizate se vor transmite firmei câştigătoare, pentru tipărire. Totodată va fi ridicată de la ANRSPS Unitatea teritorială Podoleni, cantitatea de 22 de tone de hârtie necesară pentru buletinele de vot, care va trimisă aceleiaşi firme. De asemenea, se lucrează la stabilirea necesarului de ştampile cu menţiunea VOTAT”, a precizat prefectul judeţului.

La nivelul Romanului, prin dispoziție de primar, s-a mărit numărul de panouri pentru afișajul electoral cu încă patru, care au fost amplasate în cartierul Mihai Viteazu, Danubiana, Bălcescu și la Abator.

 

Știrea are 2 comentarii
Lasă un comentariu mai jos
  1. Horga Mihai spune:

    Dacă jud. Neamț are 460.000 de suflete în total=de la cel cu barba sură,la acel cu țâța-n gură, votanți ar fi cam jumătate …
    Un milion de buletine de vot …este o risipă fără rost de hârtie și de bani.

  2. mama omida spune:

    de unde un milion de votanti !! voteaza si mortii din ultimii 4 ani si cei plecati afara !!! buletine multe sa fie loc de manevre !

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: