Minoră dată în urmărire la nivel național

Minoră dată în urmărire la nivel național

Minora de 15 ani dată dispărută plecase cu iubitul de 37 de ani
Dată dispărută de familie la 13 ani după ce a plecat în Italia
Minoră fugită în pădure, căutată de polițiști cu câinele de urmă

 

Polițiștii caută o tânără, de 14 ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea tinerei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Marți, 10 octombrie, polițiștii Postului de Poliţie Tarcău au fost sesizaţi despre faptul că minora Mihaela Maria Bantaş, de 14 ani, a plecat din locuința comună din satul Tarcău, vineri seara, 6 octombrie, fără a spune părinţilor, și nu a mai revenit.

„La data plecării minora era îmbrăcată cu cămașă din pânză de culoare roşie, blugi bleu deschis, cu dungi albe și purta pantofi tip sport albi, din imitaţie de piele cu un trandafir roşu pe partea exterioară a ambilor pantofi. Semnalmentele minorei: înălţime 1,57 metri, greutate 50 de kilograme, păr vopsit roşcat, lung până la umeri, faţă rotundă, ochi căprui (pleoapă alungită tip asiatic). Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național”, informează IPJ Neamț.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea tinerei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!