Prima paginăPolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al Camerei Deputaților

Deputatul Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al Camerei Deputaților

Dimensiune text

Luni, 1 februarie, deputatul PNL de Neamț Laurențiu Dan Leoreanu a fost ales de deputați, la debutul noii sesiuni parlamentare, în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

„Doresc să le mulțumesc colegilor parlamentari care m-au revalidat în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților, mă înclin cu respect. Este o onoare, pe cât este o responsabilitate și voi face tot posibilul pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor.

De asemenea, vă mulțumesc tuturor pentru susținere și încrederea acordată, municipiul Roman și județul Neamț având o voce mai puternică în forul legislativ al României.

Urmează o perioadă încărcată, cu multe provocări, prioritate fiind adoptarea legii bugetului de stat, imediat ce Guvernul va avea forma finală, pentru a dinamiza investițiile și activitatea administrativă, atât la nivel național, cât și la nivel local”, a transmis cu acest prilej deputatul Laurențiu Leoreanu.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Kosticka 5 luni

    Domnu Leoreanu, sunteti de acord cu studiu fezabitate si PROIECT PROMENADA pe malul Moldovei in Roman? Sunt ceva firme care au nevoie de bani publici? Aveti datorii? PNL nu are prioritati mai urgrente cu banii publici? – chiar astept raspuns!