HomeSocialPe scurt

Șofer băut

În noaptea de 27 spre 28 august, în jurul orei 1.57, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat în trafic, pe bulevardul Republicii, pe Mihai S., de 42 ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Roman, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Cu maşina în şanţ

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost rănită uşor, după ce a ajuns cu maşina în şanţ. Evenimentul rutier a avut loc marţi seară, în jurul orei 20.05, pe DN 2, în localitatea Secuienii Noi. Florentina P., din comuna Boteşti, conducea un autoturism pe DN 2, a schimbat direcţia de mers de pe banda de lângă axul drumului pe banda de urgenţă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din dreapta direcţiei sale de mers. Conducătoarea auto, care era singură în maşină, a fost rănită uşor în urma impactului dintre autoturim şi şanţ.

I-a luat banii din casă

Marţi, 27 august, o bătrână din Săbăoani s-a prezentat la Postul de Poliţie din comună şi le-a povestit oamenilor legii că a fost plecată mai mult timp de acasă, iar când s-a întors a constatat că din casă îi lipseau 620 de lei. Verona D., în vârstă de 79 de ani, a fost plecată în perioada 23 – 25 august, iar poliţiştii au dat repede de urma hoţului, din cauză că nicio intrare a locuinţei nu era forţată. Acesta era un apropiat al victimei, care a folosit chei potrivite pentru a intra în casă şi a lua banii. Mihai C., în vârstă de 18 ani, a înapoiat doar 100 din cei 620 de lei luaţi fără drept. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi violare de domiciliu.

Condamnat trimis după gratii

În ziua de 27 august, în jurul orei 10.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bahna l-au identificat pe Mihai C., de 41 de ani, din comuna Bahna, faţă de care Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care este condamnat la doi ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Mandatul în cauză a fost executat, iar Mihai C. a fost escortat şi introdus în Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

Comentarii

WORDPRESS: 0