HomePolitica

Consilierii USL au propus programul social de acordare a tichetelor sociale

Consilierii USL au propus programul social de acordare a tichetelor sociale

 

 

Ultima tranșă de tichete sociale din acest an, destinată achiziției de medicamente și alimente, se acordă înaintea alegerilor parlamentare, în săptămâna 3-7 decembrie, pensionarilor și persoanelor cu handicap din Roman care au venituri lunare de sub 700 de lei și care au depus la Direcția de Asistență Socială a Primăriei documentele pentru a primi ultima tranșă de tichete sociale din acest an. În total, fiecare beneficiar urmează să primească bonuri în valoare de 90 de lei.

La nivelul anului 2012, suma totală aprobată pentru acest proiect social se ridică la 11 miliarde de lei vechi, iar numărul beneficiarilor estimați pentru ultima tranșă din acest an se ridică la 4.200 de romașcani.

Facem mențiunea că inițiativa aplicării acestui program social în municipiul Roman aparține consilierilor locali USL, fiind formulată în luna februarie a acestui an.

Biroul de presă al USL Roman

Comentarii

WORDPRESS: 4
  • Calin Radu 11 ani ago

    Gura prostului adevar graieste.

    Din articolul de mai sus reies clar cateva lucruri. In primul rand faptul ca autorul textului (No name – user), sau cei ce i-au dictat (Biroul de presă al USL Roman), sunt putin in afara problemei. Astfel:
    1. Cand vorbesc de lei vechi, cand vorbesc de lei noi. E o tehnica de manipulare? E ignoranta? E altceva? In fapt este vorba despre 1.100.000 lei.
    2. Apare aici pentru prima data cifra astronomica de 12.000 beneficiari ai acestor tichete. La o matematica simpla ar fi fost necesara pentru anul 2012 suma de 3.240.000 lei sau peste 32 de miliarde de lei vechi (pentru intelegerea user-ilor). Cum justificam diferenta? Ne ascunde ceva primaria sau ne duce cu presul USL-ul?
    3. Din articole mai vechi publicate pe ziarulderoman.ro reiese ca sunt vreo 4.000 de beneficiari ai acestor bonuri. Incearca USL-ul sa sugereze ca din initiativa lor s-au oferit cate 10 lei in fiecare luna celor 12.000 de romascani? (1.100.000 lei / 9 luni / 12.000 = 10 lei/luna/romascan) Stiau din martie cat vor avea voie sa ofere cadou electoral?

    Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie, dar cel puţin s-o ştim şi noi!

    Ai grija, monșer. Curat plastografie! Acusica trece 9 decembrie si va vedem impreuna la „Pupat Piata Independentei”. Cine va mai spala obrazul?

    P.S. Stimati administratori,
    e destul de decenta postarea ca sa fie publicata?

  • NILA 11 ani ago

    La initiativa USL..!?? HA, HA, HA !Ce baieti buni acesti uslasi,au bagat mana in buzunar si au dat la saraci !Mergeti la sediul usl si luati banii!!!Daca nu mai au ,mergeti totusi la Primarie ca acolo se rezolva problemele sociale!

    • un cetățean 11 ani ago

      Primăria nu a avut timp de rezolvarea problemelor sociale , a fost ocupată să facă cel mai scump sens giratoriu din ţară ;i asta într- un oraş de provincie din cea mai săracă zonă din UE ! Frumos, nu ?

  • Dar de ce sa mergem domnule, daca avem reprezentanti?! Oare nu dorim sa scapam de stilul „sa batem la usa” pentru CE ESTE al nostru de drept?! Primarul sa lase campania, si sa isi faca mandatul pentru care a fost ales! Adica, sa rezolve probleme noastre,ale romascanilor !!!!!!!!
    Initiativele USL sunt de laudat, sunt bine gandite si urmaresc cu adevarat binele nostru,si eu le dau votul meu de incredere!