HomeSocial

Colectă pentru copiii orfani

Pe teritoriul Diecezei de Iași va fi organizată o colectă de caritate pentru orfelinatele din dieceză, duminică, 9 decembrie, la inițiativa Centrului Diecezan Caritas Iași și cu binecuvântarea PS Petru Gherghel, episcop de Iași.

 

 

În acest sens, în parohii a fost trimisă o scrisoare semnată de PS Petru Gherghel și de preotul Egidiu Condac, directorul Centrului Diecezan Caritas, prin care preoții parohi din Dieceza de Iași sunt solicitați să mediatizeze în rândul enoriașilor această inițiativă destinată copiilor. Sumele colectate vor fi direcționate către Episcopia Romano-Catolică de Iași.

„Vă invităm pe fiecare în parte să vă alăturați nouă, în această perioadă a Adventului, să reflectăm și să redescoperim credința în Dumnezeu Tatăl, dătătorul vieții, și să ne pregătim de a oferi copiilor acea credință și speranță în Isus Cristos, printr-un gest de iubire și încredere care să concretizeze grija și preocuparea noastră pentru binele lor. Apelăm și în acest an la generozitatea dumneavoastră de a intermedia colecta de caritate pentru orfelinatele diecezei noastre, în a doua duminică din Advent. Vă mulțumim pentru bunăvoința și înțelegerea dumneavoastră și pentru sprijinul acordat persoanelor nevoiașe”, spune, în scrisoare, PS Petru Gherghel.

Comentarii

WORDPRESS: 0