HomeRoman

Sport, mişcare, sănătate şi bucurie, de 1 Iunie

De 1 Iunie, la Roman a avut loc prima ediţie a concursului „Sport – Mişcare – Sănătate”, iniţiat de Grădiniţa cu program prelungit nr. 3 din Roman, patronată de Școala „Alexandru Ioan Cuza”, un concurs cu şi pentru copiii de grădiniţă.

 

Concursul a avut două secţiuni: o secţiune destinată copiilor cu înclinaţii sportive, care s-au întrecut pe role şi pe biciclete, şi o secţiune destinată copiilor cu înclinaţii artistice, care au dansat pe scena sălii de festivităţi a Primăriei Roman.
Indiferent de secţiunea la care s-au înscris şi au participat, toţi copiii au fost cîştigători, primind diplome şi premii din partea sponsorilor manifestării: deputatul Marius Neculai, care a şi deschis concursul, Aurica Anghel (cofetăria „Tosca”), SC Fion Trade SRL, Maria Aniţei (restaurant „Bradul”), Livia Savin (restaurant „Say Food”), SC Mihăiţă Transporter şi SC Loracom SRL.
Premiile cele mari, cîte o bicicletă şi cîte o tricicletă, acordate cîştigătorilor de la concursurile de biciclete, pe categorii de vîrstă, au fost oferite de deputatul Marius Neculai.

În concurs au participat copii de la Grădiniţa cu program prelungit „Muguri de lumină”, Grădiniţa cu program normal şi Grădiniţa cu program prelungit de la Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Grădiniţa cu program prelungit nr. 1, Grădiniţa cu program normal nr. 6, Grădiniţa cu program prelungit nr. 6, Grădiniţa cu program prelungit a Liceului cu Program Sportiv Roman, Grădiniţa cu program normal nr. 5, Grădiniţa Başta – Secuieni şi Grădiniţa şcolii cu clasele I-VIII Gîdinţi. „Activitatea de astăzi vine să încununeze această minunată zi dedicată copilăriei, să aducă în inima copiilor cît mai multă bucurie şi să le stimuleze dorinţa de a practica sportul şi mişcarea. Am încercat să îmbinăm joaca şi dezvoltarea armonioasă a corpului şi a minţii, elemente importante pentru dezvoltarea personalităţii viitoare. Am reuşit acest lucru cu ajutorul colegelor mele, cu care am lucrat în echipă, şi cu sprijinul conducerii şcolii, care a susţinut demersul nostru„, a spus educatoarea Mioara Bursuc, de la Grădiniţa cu program prelungit a Școlii „Alexandru Ioan Cuza”.

Din echipa de organizare a concursului au făcut parte educatoarele Ana Bostan, Cornelia Staicu, Roxana Popa, Niculina Căruntu, Mihaela Monu, Mihaela Crîşnuţă, Carmen Panţîru, Valentina Farcaş, Ana Pavel, Tereza Minuţ, Ana Iosub, Mioara Amariei şi Mioara Bursuc.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Cozete – si am scris cu un singur t desi vazusem cum te cheama – daca iti iei salariul precum scrii, atunci e ok. Ai totusi probleme cu vederea sau e rea vointa din partea cuiva din conducerea ziarului? Altfel cum se explica faptul ca la sponsori ai omis doi dintre cei mai importanti: Petrom si OMV. Oare bannerele alea mari cit o zi de post de pe laterale ce erau? Petice? Ce scria pe sacosa pe care ai primit-o si tu? PETROM. Ori tu vezi doar detaliile marunte. Iar daca e vorba de careva din conducere, probabil a facut-o pentru ca nu au publicitate in ziar. Si nici nu o sa aiba. Dar e jenant ceea ce ai facut tu. Sper ca admin-ul sa nu stearga comentariul. Daca are coloana vertebrala. Si chiar, ca si cititor al vostru – pe cale sa devin fost cititor – as dori sa aflu si punctul de vedere al artistei sus-mentionate. Desi, sincer, nu am nici un interes vis a vis de acesti oameni care, totusi, au cheltuit niste bani. Iar altii culeg meritele. Nu e corect! Desi nu sunt intrutotul de acord cu alte aspecte ce ai privesc pe cei doi sponsori.

  • mami 12 ani ago

    Si eu am fost cu fata la manifestari si remarc, citind materialul, ca parintele are dreptate. S-a omis din randul sponsorilor OMV si Petrom. Alimentez si de la OMV si de la Petrom, fata a primit un rucsacel, directorul de la OMV a dat premiul, nu ceilalti. Apropo. Pe sacosa intr-adevar scria Petrom. Rusinica! Mare rusinica Cozette! S-ar cuveni un gest de reparatie pentru cei doi sponsori omisi, Ca sa fie fair-play. Dar cei ce verifica textele nu au sesizat prezenta in poze a celor doi sponsori? Sau au vazut doar ce doreau sa vada. Sa vedem ce are de spus Cozette. Daca vede ceva sau are constiinta.