Zona de picnic, redeschisă de vineri. Program și tarife

HomeSocial

Zona de picnic, redeschisă de vineri. Program și tarife

 

Club Sportiv Municipal Roman informează că începând de vineri, 5 iunie, va fi deschis oficial sezonul pentru Zona de Picnic din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement Moldova. Zona de picnic va funcționa de luni până joi între orele 9:00 – 21:00, iar de vineri până duminică între orele 9:00 – 23:00. Taxa pentru accesul în Zona de Picnic este de 30 de lei pentru patru ore la foișoarele mici, în timp ce la foișoarele mari este de 45 de lei pentru patru ore. Taxa include accesul la utilități și grătar.

După expirarea celor patru ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 8 lei/oră pentru foișoarele mici și 12 lei/oră pentru foișoarele mari. Durata se calculează de la ora predării efective a foișorului, iar predarea acestuia se face pe baza actului de identitate al utilizatorului. În conformitate cu normele legale în vigoare, se recomandă în prealabil programarea telefonică  la următoarele numere: 0233.278.333 sau 0786.450.754.

„CSM Roman recomandă păstrarea distanței sociale atât în interiorul foișoarelor, cât și în exterior. Reamintim faptul că fiecare foișor dispune de două mese, astfel încât să nu se creeze aglomerări. În contextul pandemiei de COVID-19, persoana care solicită rezervarea va lăsa ca date de contact numărul de telefon și nume/prenume”, precizează reprezentanții CSM Roman.

Utilizatorii sunt rugați să respecte regulile de igienă și să se conformeze normelor legale în vigoare (Ordin nr. 966/1.809/105/2020  pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitățile de preparare, servire și consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special amenajate din exteriorul clădirilor) și să urmeze instrucțiunile afișate în locuri vizibile publicului în Zona de Picnic.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0