Prima paginăNeamt

Ziua Mondială a Apei

Dimensiune text

Vineri, 22 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț va desfășura acțiuni educative cu elevii din unitățile de învățământ partenere.

 

 

Vor fi organizate sesiuni de lucrări și referate cu tema „Cooperarea în domeniul apei – Să facem să se întâmple”. Cel mai bune lucrări prezentate vor fi premiate. Totodată, cu această ocazie vor fi distribuite materiale informative specifice temei.

În cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro din decembrie 1992 s-a luat decizia sărbătoririi Zilei Mondiale a Apei pe data de 22 martie. În România, această zi se sărbătorește din 1993. În acest an, prin tema aleasă’, „Cooperarea în domeniul apei”, celebrarea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducerea în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării resurselor de apă și evidențierea rolului, îndatoririlor și responsabilităților celor cu atribuții în acest sens, astfel încât să poată răspunde nevoilor de apă pentru generațiile viitoare.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0