ZIUA FEMEII ÎN FAMILIA LEOREANU

HomeSocial

ZIUA FEMEII ÎN FAMILIA LEOREANU

 

LaurentiusiAncaLeoreanuÎn conferinţa de presă din această săptămână de la Primăria Roman, edilul Laurenţiu Leoreanu a mărturisit ce cadou îi va face soţiei – Anca Loredana, profesor la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, de 8 Martie.

Deşi, de-a lungul timpului, primarul Romanului şi-a ţinut, cât de cât, departe familia de scena publică, în zile de sărbătoare a mai şi „dat din casă”. Întrebat cum va sărbători 8 Martie şi ce cadou i-a pregătit soţiei, primarul Leoreanu a spus: „Toată dragostea mea şi grija mea i-o dăruiesc ei, soţiei mele. Alături de mama mea, este cea mai importantă femeie. Ce-şi soreşte soţia mea? Să o iubesc, să fie sigură de iubirea mea”.

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • FIINDCA AI FOST SI ESTI UN gospodar si un om cu suflet mare pentru comunitate iti dau un sfat daca imi permiti ca de la om la om sotia ta te iubeste dar daca imi permiti o macina ceva ochii superbi cu voia ta ,,spun „o suferinta interioara ,sfatul meu acorda mai mult timp familiei si mai putin timp disputei (luptei cu mafiotii locali),s-ar putea sa iti salvezi fericirea, [@admin – comentariu moderat de administrator]. Ai sa iei si al treilea mandat asa iti iese la mine ,te pretuiesc si iti doresc liniste sufleteasca DOMNULE PROFESIR….. MULTA MULTA SANATATE LUI MAMA caci are nevoie de ea succes in continuare ROMASCANUL NOSTRU DRAG!!!!!

  • stimate administrator moderator te asigur ca am probe si imi asum toata responsabilitatea poti sai ttransmiti lui edi tarasenia da-mi comentul intreg sub responsabilitatea mea toate comenturile de-a lungul vremi au avut acoperire ca si acum nu ma cenzura ca imi strici ,,tenul”,prietene daca imi permiti termenul ,hai pa!!!
    [@admin – comentariile ce contin limbaj neadecvat sau care fac atac la persoană nu sunt permise pe acest site. Dacă aveți dovezi, prezentați-le Bisericii sau trimiteți-le pe adresele noastre de email și vom demara o anchetă. Vă mulțumimî

  • Cosmin 7 ani ago

    Va este rusine sa spuneti ca preda si la scoala nr.5 din roman, de ce mentionati doar de Roman Voda.
    De ce va este rusine de scoala nr.5? Sa va fie dvs rusine dOmnule primar ca ascundeti acest fapt. Sotia dvs. preda de la inceputul carierei la scoala nr. 5, iar pe pilele dumneavoastra, i-ati dat oresi si la Roman Voda. Cum si dvs. de la liceul 5 de unde luati spaga ca director sa treceti elevii de bacalaureat, ati ajuns la Roman Voda si intre timp primar.Spuneati ca de 8 ani preda matematica la Roman Voda. Dvs. Nu sunteti cumva primar de 10 ani?