Prima paginăActualitate

Weekend sângeros pe șoselele din județ

Weekend sângeros pe șoselele din județ

Dimensiune text

 

Nu mai puțin de șase accidente grave s-au petrecut în acest final de săptămână pe drumurile din județ. Două persoane au murit, dar numărul victimelor implicate în aceste accidente depășește 20. Cele mai multe accidente s-au petrecut sâmbătă, 29 octombrie. În Secuienii Noi s-au produs două accidente grave, dintre care unul mortal.

Mopedist accidentat pe Cuza Vodă

Vineri, 28 octombrie, la orele 7.10, pe strada Cuza Vodă din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Polițiștii spun că un romașcan de 64 ani conducea un autoturism pe un segment de drum care face legătura între Oficiul Poștal și strada Cuza Vodă. Acesta nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în drumul principal și s-a lovit de un moped condus de un bărbat de 55 ani, din Roman. Urmare a producerii accidentului, mopedistul a fost rănit ușor.

Accidente grave în Secuienii Noi

Sâmbătă, în jurul prânzului, un accident grav a avut loc pe DN 2 – E85, pe raza localității Secuienii Noi, în care au fost implicate trei mașini. Oamenii legii spun că un bărbat de 68 ani, din Onești, conducea un autoturism pe DN 2, dar a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar. Urmare a producerii accidentului, șoferul din Onești a fost rănit grav, iar ceilalți doi conducători auto implicați în accident au fost răniți ușor, respectiv un bărbat de 49 ani, din Iași, și o femeie de 41 ani, din Roman.

accident-e85-dn2-secuienii-noi

 

Tot sâmbătă, tot în Secuienii Noi, la orele 18.33, s-a produs un alt accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. Polițiștii spun că un bărbat de 64 ani, din Botoșani, conducea un autoturism pe DN 2, când a lovit mortal o femeie, de 73 ani, din comuna Secuieni, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier. În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Carambol pe fondul consumului de alcool

Sâmbătă seară, în jurul orei 18.50, pe strada Ștefan cel Mare din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane. Polițiștii spun că un bărbat de 56 ani, din comuna Botești, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Roman, deși se afla sub influența alcoolului. Ajuns la trecerea cu calea ferată de la ieșire din Roman, nu a păstrat o distanță de siguranță față autoturismul ce se afla în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul care a provocat accidentul a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară ce tracta o remorcă și care se deplasa regulamentar. În urma producerii accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, precum și o pasageră, au fost răniți ușor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident cu opt victime

Alte două accidente au avut loc vineri, în comuna Urecheni, respectiv Podoleni. În acest ultim caz au fost rănite șapte persoane, iar una a murit. Polițiștii spun că o femeie, de 29 ani, din Podoleni, conducea un autoturism pe DN 15. Aceasta a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 23 ani, din Tarcău, care se angajase în depășirea autoturismului. În urma producerii accidentului au rezultat opt victime. Din autoturismul condus de conducătoarea auto în vârstă de 29 ani: o femeie decedată în vârstă de 61 ani, trei răniți grav cu vârsta de 29 ani (între care și conducătoarea auto), un bărbat de 65 ani și o minoră de 14 ani, precum și trei răniți ușor – un bărbat cu vârsta de 25 ani și doi copii de 11 ani și 5 ani, se arată în comunicatul IPJ Neamț.

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0