Prima paginăSport

Vulpițele Galbene se pregătesc de returul campionatului. Cum pot sprijini romașcanii sportul de performanță

Vulpițele Galbene se pregătesc de returul campionatului. Cum pot sprijini romașcanii sportul de performanță

Dimensiune text

 

 

Echipa de fotbal feminin „Vulpițele Galbene” se pregătește intens pentru returul de campionat ce va începe peste aproximativ o lună de zile.

Vulpițele se află în program de pregătire de mai multe săptămâni, iar la sfârșitul săptămânii trecute au jucat, pe stadionul Constantinescu Nehoi, un meci de pregătire, în compania echipei masculine de fotbal a Liceului cu Program Sportiv Roman, grupa 2005 – 2006. Partida s-a terminat cu o remiză, scor 3-3, dar marele câștig a fost că antrenorii au observat care sunt efectele vacanței asupra jucătorilor.

„Având în vedere că suntem la începutul perioadei de pregătire, consider că stăm mulțumitor atât ca nivel de pregătire fizică, cât și ca nivel tehnico-tactic. Am mai avea nevoie de două întăriri, dar majoritatea jucătoarelor sunt prinse la alte echipe, iar bugetul nu ne permite să facem transferuri. Drept care vom încerca să abordăm returul de campionat cu lotul pe care îl avem și avem ca obiectiv menținerea în Liga a II-a”, a declarat profesor Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al ACS Vulpițele Galbene.

Echipa tehnică este încrezătoare că vulpițele vor reuși să revină la forma pe care au arătat-o în turul de campionat.

„În a doua parte a turului am reușit jocuri frumoase, drept urmare au apărut și punctele. La sfârșitul turului eram într-o formă bună, de la meci la meci se înregistra o evoluție vizibilă. Vrem să readucem echipa la nivelul de pregătire pe care l-a avut înainte de pauza competițională. Mai avem o lună în care putem să facem acumulări. De săptămâna viitoare ne vom axa pe a lucra mai mult cu mingea, să creștem valoarea tehnico-tactică”, a mai precizat profesor Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al ACS Vulpițele Galbene.

Pe 17 martie, Vulpițele Galbene vor juca în deplasare la Odorheiu Secuiesc. Va fi un test dur, echipa gazdă, Vasas 2 Femina Odorhei, fiind la acest moment lider al Ligii a II-a, seria 1, dar jucătoarele de la Roman, care se află pe a cincea poziție a clasamentului, vor lupta pentru a aduce acasă cel puțin un punct.

„Iubitorii sportului de performanță pot sprijini echipa de fotbal feminin din Roman prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit către Asociația Club Sportiv «Vulpițele Galbene». Persoanele care au obținut, în anul 2018, venituri din salarii, activități independente sau pensii, au dreptul până pe 15 martie de a direcționa acest procent pentru a susține asociații și fundații. Acest gest nu este o sponsorizare sau o donație, suma în cauză fiind oprită de stat dacă persoana ce realizează venitul nu optează pentru a da cei 2% către o organizație nonguvernamentală”, au transmis reprezentanții clubului ACS Vulpițele Galbene.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0