Vulpițele Galbene caută coechipiere

Home

Vulpițele Galbene caută coechipiere

 

 

Fotbalistele din echipa Vulpițele Galbene caută colege, atât pentru echipa de senioare, cât și pentru cea de junioare. Pentru a găsi cele mai potrivite coechipiere, echipa tehnică a Vulpițelor Galbene va organiza o selecție, la care sunt invitate să participe tinere care au împlinit deja șapte ani.

Selecția va avea loc sâmbătă, 18 august, începând cu ora 10.00, pe terenul secundar al Stadionului Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț.

„Am decis să facem selecția la Piatra Neamț fiindcă în municipiul reședință de județ nu este o echipă de fotbal feminin și tinerele pasionate de fotbal nu au unde evolua. Le așteptăm la selecție pe toate domnișoarele care iubesc acest sport, fie că sunt din Piatra Neamț, din împrejurimi sau din alte zone și vor să vină într-un colectiv ce face performanță”, a declarat profesor Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al echipei de fotbal feminin Vulpițele Galbene.

Cei care sunt interesați de această selecție și vor să afle mai multe detalii, înainte de ziua stabilită deja, pot contacta organizatorii la numărul de telefon +40766.373.750 sau pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/657556291271110/.

Reamintim că echipa de senioare a promovat în Liga a II-a după un sezon de excepție, fiind neînvinsă în campionatul 2017 – 2018, iar echipa de junioare a terminat campionatul pe locul 11.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0