Prima paginăAdvertorial

Vrei să organizezi o petrecere în aer liber? Descoperă cum TREBUIE să îți amenajezi grădina!

Vrei să organizezi o petrecere în aer liber? Descoperă cum TREBUIE să îți amenajezi grădina!

Dimensiune text

 

Cu siguranță, fiecare român a organizat cel puțin o dată o petrecere în propria locuință sau curte. Pentru că a fi gazda unui eveniment nu este o muncă deloc ușoară, trebuie să iei în calcul cât mai multe idei și modele ale altor evenimente de acest gen. În primul rând, înainte de a trimite invitații către prieteni și familie, stabilește ocazia pentru care organizezi petrecerea, iar mai apoi, alege o temă în funcție de natura evenimentului și un meniu. În al doilea rând, trebuie să te asiguri că grădina ta este amenajată în așa fel încât toată lumea să beneficieze de spațiu pentru dans, iar decorațiunile pe care le-ai ales sunt în perfectă concordanță cu personalitatea ta.

Citește în continuare ce TREBUIE să faci pentru a organiza o petrecere reușită!

1. Organizează aranjarea la mese și decorațiunile

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți organizezi foarte bine spațiul exterior. În funcție de numărul de invitați care vor participa la petrecere, amplasează o masă festivă și decoreaz-o în funcție de tema pe care ai ales-o. Mai mult, asigură-te că ai amenajat un loc special pentru persoanele care vor să danseze. Este foarte important să știi că decorațiunile sunt cele care fac diferența dintre o petrecere cu o locație impresionantă și una banală. Dacă evenimentul are loc după apusul soarelui, asigură-te că ai lumini exterioare, cum ar fi felinarele.

În ceea ce privește ținuta ta, sunt câteva reguli pe care trebuie să le respecți. Dă click aici și inspiră-te!

2. Asigură-te că ai un punct de atracție al petrecerii

În funcție de tema evenimentului sau de motivul pentru care organizezi petrecerea, este necesar să ai o „mascotă”. De exemplu, dacă este vorba despre ziua onomastică a copilului tău, poți apela la pinnata sau o trambulină, de care se vor bucura absolut toți copiii. Dacă petrecerea este pentru adulți, organizează un candy bar, alege o fântână de ciocolată sau un turn din sticle de șampanie. Cu siguranță nu vei da greș și fiecare invitat va fi impresionat de munca pe care ai depus-o și de rezultatul pe care l-ai obținut.

3. Amenajează pubele de gunoi

La finalul petrecerilor cu foarte mulți invitați rămâne, de obicei, multă dezordine. Dacă vrei să reduci cât mai mult timpul pe care îl petreci făcând curățenie, poți apela la pubele de gunoi, care sunt extrem de practice și nu deranjează vizual aspectul grădinii. Așadar, verifică oferta disponibilă și achiziționează-le pe cele de care ai nevoie. Totodată, vei avea nevoie de scrumiere pentru exterior. Mai mult, dacă ai o curte mică și nu vrei ca pubelele să fie ușor vizibile, poți apela și la măștile pentru tomberoane, care îți vor asigura un aspect unitar al curții.

Așadar, atunci când te pregătești de organizarea următoarei petreceri în aer liber, nu uita de sfaturile de mai sus. Îți vor ușura munca de după și te vei putea relaxa, știind că ai toate lucrurile bine puse la punct.

 

Sursa foto: Shutterstock.com

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0